DJUREN

Våra underbara vänner!

På den här sidan kan du läsa om alla djuren som du träffar på gården.
Didrik
Hej. Jag heter Didrik och är den minsta lilla grisen här i parken. Jag bor ihop med min fru Doris. Vi älskar när man klappar oss på magen och frugan, hon är helt galen i bananer.
Läs mer om Didrik och Doris här
Ulv
Hej, jag heter Ulv och jag bor ihop med min fru Sura Sivan och våra två ungdomar. För er som nu undrar hur min fru fick det namnet så kommer ni säkert gissa rätt.
Läs mer om Ulv & hans familj här
Föregående
Nästa

På djurens villkor!

Vi driver parken med stor respekt och kärlek till djuren.
Vi vill sprida engagemang, empati och kunskap.
animal-paw-print
0 djur i parken

Våra vänner kommer från hela världen. 

Trivselregler när du besöker oss:

Hänsyn till djuren: Här behandlar vi djuren med en stor portion kärlek, respekt och ödmjukhet. Allt är på djurens villkor.
Föräldrar ansvarar för sina barn. Undrar ni något om djuren så fråga gärna vår personal eller läs på våra informationsskyltar vid varje hägn.

Man kan ej ta med sig egen hund på grund av smittorisk och för att vissa av våra djur är rädda. Man är dock välkommen att sitta utanför fiket i vår trädgård med hund men man kan ej gå runt.

OBSERVERA att gården är under uppbyggnad och att vi varje dag jobbar ett steg närmare vårt mål. När ni är här på besök så kommer personalen jobba som vanligt med att måla, snickra och mocka. Det är en levande lantgård! Vi beräknas vara klara 2022 med alla våra projekt.