Kastrera en kamel

Solen skiner och himlen är blå. Snön lyser med sin frånvaro. Vi gillar det. Men troligtvis får vi vinter när vi vill att våren ska komma. Igår var en bra dag att kastrera kamel. Sha-Mo börjar bli väldigt stor och han är inne i en period när han gärna testar oss. Han testar gränser som vilken ungdom som helst.
Det är då bättre att kastrera så han förhoppningsvis blir lugnare så att vi kan fortsätta vår träning. De påbörjade sin träning på Kolmården och det är viktigt att vi tar vid där de slutade. Kameler är så otroligt stora och man känner sig riktigt liten när man ställer sig bredvid.
Jag som är gammal hästtjej tycker att de är enorma. Så själva träningen överlämnar jag glatt till grabbarna.

Fler inlägg

Vit påfågel

Under december och januari är stallet ofta fullt med djur. Tackorna står inne med sina baggar så att vi kan få våra efterlängtade lammungar

Läs mer »

En kall dag

Jag sitter i värmen på kontoret och tittar ut. Det ser kallt ut hinner jag tänka medans jag sveper in mig i en varm

Läs mer »

Nytt år och massor av ny energi. Nu laddar vi för ett fantastiskt 2022! Vi har planterat mängder av tulpanlökar som förhoppningsvis blommar i

Läs mer »